Kövess minket!
  
     

Néhány szó a hitelkiváltásról

Néhány szó a hitelkiváltásról
2014, június 4.

Amikor valaki hitel felvételéhez folyamodik, legyen bármilyen oka erre, minden esetben tudnia kell annak visszafizetési módjairól és feltételeiről, de ha megtörtént a baj, és akár kifutott a határidőből, vagy nem tudott eleget tenni a szerződésben foglaltaknak, jó, ha tudja, hogy erre is létezik már segítség.

A hitelkiváltás előnyös, mert ebben az esetben cége vagy vállalkozása már nincs az addigi hitelnyújtó intézethez kötve, átterelheti számlaforgalmát, és igénybe vehet a bank által nyújtott kedvezőbb szolgáltatásokat, továbbá gyorsan, és könnyen válthatja át meglévő hitelét.

Emellett azért is előnyös a hitelkiváltás, mert azoknak a hiteleknek, amiket korábban felvett, kedvezőbbé válnak kondíciói, így a havi törlesztő részlet és a költségek is kevesebbek lehetnek. Hitelkiváltáskor igényelhet folyószámlahitelt, forgóeszközhitelt, beruházási hitel és szabad felhasználású jelzáloghitelt is.

Hitelei kiváltásának segítségében az internetes hitel kalkulátorok is segíthetnek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
hitelkiváltás1
Váltsa ki hiteleit egyszerűen!

Sokszor adódhat olyan helyzet, hogy pénzre van szükségünk, méghozzá azonnal. Lehet az egy meghibásodott gépjármű, megrongált ingatlan, felszerelés otthonunkhoz vagy...

Close